Game of Thrones

På turen til den Gyldne Cirkel kommer du med på en rundrejse gennem dele af Island som er ikoniske og et must at se, når man besøger landet. Du oplever Island fra sin bedste side. Ikke at deltage i denne tur, er som at rejse til Paris uden at se Eiffeltårnet.

Prisforespørgsel

Detaljer for
denne udflugt

Gå i fodsporene af dine favorit skuespillere fra Game of Thrones og udforsk TV-seriens filmlokationer og gribende natur!

Beskrivelse

Denne tur tager dig med til områderne hvor serien er optaget. Du kan gå i skuespillernes fodspor og se landskabet i virkeligheden. Du får muligheden for at tage nogle fantastiske billeder og opleve det unikke islandske landskab, som du ser det i TV-serien.

Fra sæson 2 til sæson 7 er flere scener i Game of Thrones blevet optaget i Island, både om sommeren og vinteren. Dette er usædvanligt, fordi en filmplacering normalt er valgt til et bestemt landskab eller til en enkelt scene. Oprindeligt var planen at bruge bestemte områder til scener som ligger nord for The Wall, i vinterlandskabet og på Fist of the First Men. Producenterne af Game of Thrones blev imidlertid forelsket i det utrolig varierede landskab på denne nordiske ø, med blå isbræer, sorte vulkanske lavastrande, frodige grønne felter og kløfter som deler de europæiske og nordamerikanske kontinentalplader.

Det blev efter kort tid bestemt at der skulle filmes flere scener i Island. Både varme og kolde naturområder egnede sig til optagelserne og selvom du måske ikke har set serien, vil du komme til at opleve uforglemmelig natur, der kan tage pusten fra dig.

Detaljer

Pris:

  • Voksen (18+ år): Fra kr. 880,- Pr. person
  • Ungdom (12-17 år): Fra kr. 380,- Pr. person
  • Barn (0-11 år): Gratis!

Varighed: 8 timer (10:00 - 18:00)

Sæson: Hele året (Man-, Tirs-, Tors-, Fre- og Lørdag)

Inkluderet: Bus og guide

 

Send os en uforpligtende prisforespørgsel, så svarer vi dig inden 24 timer. Bestillingen går igennem, når du har bekræftet tilbuddet, men rejsedokumenter bliver først sendt til dig, når betalingen er modtaget. Se gældende afbestillingsregler her.

Køreplan

Afgang fra Reykjavik:

Varighed: 8 timer (10:00 - 18:00)

Sæson: Hele året (Man-, Tirs-, Tors-, Fre- og Lørdag