GROTTEVANDRING

Udforsk underjordiske grotter skabt af voldsomme vulkanudbrud for tusinder af år siden. Et virvar af tuneller, som er flettet sammen hundredevis af meter og kilometervis under jordoverfladen. Dette er et imponerende eventyr, som du ikke bør gå glip af. 

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

Grottevandring

Oplev indersiden af Island - tag med på vandring i lavagrotter og kratre. Grotten som vi skal udforske er Leidarendi, den er ca. 900 meter lang og ligger i et lavafelt i nærheden af et vulkansk krater sydøst for byen Hafnarfjordur. Først går du gennem en smal indgang, derefter åbner der sig store rum med smukke lavaformationer og farvespektre. Turen kræver, at du kan gå på ujævnt underlag og krybe gennem smalle åbninger. Det er vigtigt at have gode vandresko på.

Varighed: 3 timer total / 1-1,5 timers rundvisning

Sæson: Hele året

Inkluderet: Pick-up på dit hotel i Reykjavik, guided bustur og grottevandring, udstyr og varm drikkelse.

Ikke inkluderet: Mad

Anbefaling: Gode vandresko/støvler, varmt og vindtæt tøj

Denne tur gennemføres af: Extreme Iceland

Ansvarsfraskrivelse:  Alle grotte-ture foretages på deltagernes eget ansvar. Arctic Adventures påtager sig intet ansvar for ulykker, der er forårsaget af kunden eller dennes egne handlinger. På alle disse ture skal deltagerne underskrive en dispensation der angiver, at de er klar over, at alle udendørs aktiviteter indebærer en immanent risiko. 

Loading...

Denne tur bliver ofte købt sammen med:

Island ProTravel - Reykjavik

HVALSAFARI

Se disse enorme skabninger i deres naturlige omgivelser og lad dig fascinere! Der er på denne tur store chancer for at spotte bl.a. spækhuggere, delfiner, våge- og pukkelhvaler.

3 TimerHele året