DET GEOTERMISKE OMRÅDE HENGILL FRA LUFTEN

Er du ude efter den ultimative oplevelse - så tag med på denne helikoptertur til det geotermiske område Hengill. At sidde i en helikopter er en helt speciel følelse, du sent vil glemme. Oplev vulkanøen og landskabet på bedste vis og fra en helt anden vinkel på denne fantastiske tur.

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

Beskrivelse

På denne tur med helikopter, flyver du til det geotermiske område Hengill. Et særdeles aktivt vulkansk område med kogende vand og meget aktivitet. Her kan du også opleve små jordskælv, hvis du er heldig. Området er et utroligt syn, set fra luften og det er vanskeligt, at komme dertil uden helikopter. I tillæg får du set Reykjavik fra luften, den nærliggende natur og du vil få minder for livet.

Sæson: Hele året

Varighed: Ca. 1 time

Inkluderet: Helikoptertur

Anbefaling: Gode sko

Obs: Turen er på engelsk hver dag. Hvis der ikke kan flyves pg.a. vejrforhold, vil turen afgå på et senere tidspunkt, eller du får erstatning.

Denne tur gennemføres af: Reykjavik Helicopters

Loading...

Denne tur bliver ofte købt sammen med:

Island ProTravel - Reykjavik

ØLSMAGNING

Vi tager rundt på de bedste barer i Reykjavik og deltagerne smager sig gennem Islands øl-historie samtidig med, at guiden fortæller om alt relateret til Island og øl. Alle er velkommen på denne tur (min. 20 år).

4 TimerHele året