TIL TOPS MED HELIKOPTER

Er du ude efter den ultimative oplevelse - så tag med på denne helikoptertur, hvor du ser vulkanøen fra en helt anden vinkel. At sidde i en helikopter er en helt speciel følelse, du sent vil glemme. Oplev landskabet på bedste vis, når du flyver over vulkaner og  gletsjere og lander på toppen af et bjerg, for at nyde udsigten og stilheden.

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

Beskrivelse

Gør dig klar til en uforglemmelig tur med fantastisk udsigt over Reykjavik og øerne omkring. Vi flyver ind over byen, og lander på toppen af et nærliggende bjerg. Her kan du nyde stilheden og panoramaudsigten over hele kystlinjen, Reykjavik og fjerne bjerge. Helikopteren giver dig fugleperspektiv over hele området, samtidig med fart og spænding.

Sæson: Hele året

Varighed: 50 minutter

Inkluderet: Helikoptertur

Anbefaling: Gode sko

Obs: Turen er på engelsk hver dag. Hvis der ikke kan flyves pg.a. vejrforhold, vil turen afgå på et senere tidspunkt, eller du får erstatning.

Denne tur gennemføres af: Reykjavik Helicopters

Loading...

Denne tur bliver ofte købt sammen med:

Island ProTravel - Reykjavik

ØLSMAGNING

Vi tager rundt på de bedste barer i Reykjavik og deltagerne smager sig gennem Islands øl-historie samtidig med, at guiden fortæller om alt relateret til Island og øl. Alle er velkommen på denne tur (min. 20 år).

4 TimerHele året