OPLEV DE STORE GIGANTER PÅ NÆRT HOLD!

Tag med på havet ud for kysten af Island og se disse skabninger på nært hold. Det er et fascinerende, smukt og vældig interessant syn. I havområdet rundt om Island kan man se kaskelothvaler, spækhuggere, pukkelhvaler, delfiner mm. - velkommen om bord!

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

Hvalsafari

Her har du mulighed for, at opleve de kæmpe hvaler i deres naturlige omgivelser. Der er på denne tur, hvor vi sejler ud fra Reykjavik, store chancer for at spotte spækhuggere, delfiner, våge- og pukkelhvaler. Båden har mange siddepladser indenfor, samt store vinduer og der er god plads oppe på dækket. Glem ikke at medbringe kamera og varmt tøj.

Muligheden for at se hvaler er høj, men Special Tours kan ikke garantere, at du ser hvaler på denne tur. Hvis du er så uheldig ikke at se hvaler på turen, får du en gratis billet, som du kan bruge til at prøve igen. Denne garanti gælder også, hvis vejret er så dårligt, at kaptajnen af hensyn til gæsternes sikkerhed, vælger ikke at sejle ud. 

Varighed: 3 timer

Sæson: Hele året

Mødested: Reykjavik

Inkluderet: Varm dragt. 

Ikke inkluderet: Mad, men mulighed for at købe noget

Anbefaling: Varmt tøj, gode sko, solbriller

Obs: Engelsktalende guide ombord. Afgang hver dag hele året. Afgang sommer flere gange dagligt fra kl. 09.00 - 20.30.
Afgang efterår/vinter (oktober-april) kl. 13.00. Om vinteren kan afgangstidspunkt og sted variere pg.a. dårlige vejrforhold.

Denne tur gennemføres af: Special Tours

Loading...

Denne tur bliver ofte købt sammen med:

Island ProTravel - Harpa koncerthus

DEN GYLDNE CIRKEL

Denne populære tur tager dig med på en rejse til de vigtigste og mest kendte attraktioner i Island. Bl.a. det imponerende vandfald Gullfoss og de varme, boblende kilder ved Geysir.

8 TimerHele året