EN GOURMET OPLEVELSE UD OVER DET SÆDVANLIGE

Island har kyst på alle sider og meget af maden er fisk og skaldyr, men også en del anderledes typer kød. Island har en lang tradition med god, sund og yderst velsmagende mad og på denne tur, går du med en guide ind på en række restauranter og smager på forskellige varianter af traditionel islandsk mad.

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

Beskrivelse

På denne tur vil en guide vise dig rundt i Reykjavik centrum og tage dig med på anderledes restauranter. Her kommer du til at smage på 13 forskellige traditionelle retter. Det første folk tænker på, når nogen nævner Island, er nok ikke mad, men dermed ikke sagt at mad ikke er en stor del af den islandske kultur.

Denne rundtur tager 4 timer og man får et godt indblik i byens leben. Du skal ind på 6 restauranter og smage 2-3 retter hvert sted.

På trods af at fokus på denne tur er traditionel islandsk mad, har vi valgt ikke at servere fermenteret haj og gedetestikler. I stedet fokuseres på det som islændinge spiser i dag og til hverdag. På menuen finder du bl.a. skyr, hjemmelavet is, pølser mm.

En stor del af landets kultur og historie er maden der tilbydes og hvis du ønsker, at dele gode stunder med dine venner og familie bør I tage med på denne tur, for at få mest muligt ud af en uforglemmelig rejse til Island.

Sæson: Hele året

Varighed: 4 timer

Mødested: Harpa Concert Hall & Conference Centre

Sprog: Engelsk

Inkluderet: Al mad, guide

Denne tur gennemføres af: Wake Up Reykjavik

Loading...

Denne tur bliver ofte købt sammen med:

Island ProTravel - Harpa koncerthus

DEN GYLDNE CIRKEL

Denne populære tur tager dig med på en rejse til de vigtigste og mest kendte attraktioner i Island. Bl.a. det imponerende vandfald Gullfoss og de varme, boblende kilder ved Geysir.

8 TimerHele året