NORDLYS PÅ HAVET

Oplev et uforglemmeligt eventyr på havet og den fascinerende skønhed ved det glitrende nordlys på en bådtur fra Reykjavik.

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

Når du har oplevet nordlyset danse over himlen i Reykjavik på denne tur, vil du være fuld af entusiasme, lykke og glæde. Nordlyset er et imponerende smukt og spændende fænomen, du vil huske for altid. 

Nordlysjagt med båd fra Reykjavik

For at kunne se nordlyset bedst, må man forlade byen og lyset fra byen. Nordlys opleves bedst, når det er helt mørkt og båden sejler ind i en fjord, hvor der intet lys er overhovedet. Du ser ikke bare nordlys, men også et hav af stjerner så klare som du nok aldrig har set dem. Den erfarne besætning informerer om fænomenet Aurora Borealis og serverer snacks og drikkelse ombord.

Varighed: 2-3 timer

Sæson: 01/09 - 15/04

Sprog: Engelsk

Inkluderet: Bådtur fra til Reykjavik, varme overtræksdragter

Anbefaling: Varmt og vandtæt tøj, gode sko, handsker, hue og kamera.

Bemærk!  Hvis vejrforholdene forhindrer at turen kan gennemføres med båd, er der alternativ tilbud på bustur. Skulle turen blive aflyst helt er der mulighed for refusion, en hvalsafari eller en voucher til restaurant som kompensation. Hvis man ikke ser nordlys, får man en gratis billet til den næste tur. 

Denne tur gennemføres af: Special Tours

Loading...

Denne tur bliver ofte købt sammen med:

Island ProTravel - Hallgrímskirkja

DEN GYLDNE CIRKEL

Denne populære tur tager dig med på en rejse til de vigtigste og mest kendte attraktioner i Island. Bl.a. det imponerende vandfald Gullfoss og de varme, boblende kilder ved Geysir.

8 TimerHele året