ØLSMAGNING

Tag med på denne interessante og velsmagende færden gennem islandsk øl, lokal bryggerihistorie og de bedste barer i Reykjavik.

Alle er velkommen (minimum 20 år) og det er absolut ikke kun for dem, som er ølkendere. På denne tur er der stor sandsynlighed for, at du får dig nogle nye venner og har en fantastisk tur i byen i Reykjavik. Skål og velkommen!

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

Beskrivelse

På denne velsmagende tur gennem Islands øl-historie, møder du andre ligesindede og du får udforsket Reykjaviks natteliv og kultur, samtidig med muligheden for, at få sig nogle nye venner.

I ca. 4 timer vil en guide vise dig rundt i centrum af Reykjavik og udforske fire af de mest populære barer, som alle har hver deres specialitet. Et af stoppene er et unikt mikrobryggeri, hvor deltagerne kommer med ind bag facaden og ser hvordan brygningen foregår, og her får vi lov at smage deres nyeste og ferskeste bryg. Næste stop på turen er en meget populær gastrobar, som har det bredeste udvalg af øl i Island.

På denne tur smager deltagerne sig gennem Islands øl-historie samtidig med, at guiden fortæller om alt relateret til Island og øl.

Alle smagsprøver og snacks er inkluderet i turen og for dem som ikke drikker øl, findes der alternativer. 

Varighed: Ca. 4 timer

Sæson: Hele året

Inkluderet:

  • 10 forskellige typer øl
  • Entré til flere barer i Reykjavik
  • Guide
  • Entré til mikrobryggeri med omvisning

Aldersgrænse: 20 år

Denne tur gennemføres af: Wake Up Reykjavik

Loading...

Denne tur bliver ofte købt sammen med:

Island ProTravel - Reykjavik

DEN GYLDNE CIRKEL

Denne populære tur tager dig med på en rejse til de vigtigste og mest kendte attraktioner i Island. Bl.a. det imponerende vandfald Gullfoss og de varme, boblende kilder ved Geysir.

8 TimerHele året