OPDAGELSESTUR PÅ HESTERYG

Denne tur er for erfarne ryttere. Det er vanskeligt at finde en mere mindeværdig måde at opleve Island på, end at ride på den traditionelle, legendariske islandske hest. På denne tur krydser deltagerne floden Kaldá og udforsker Heiðmörk naturreservat eller Helgafell. I tillæg skal I naturligvis prøve den helt specielle ridestil: Tölt.

Detaljer for
denne udflugt

Loading...

Beskrivelse

Er du en erfaren rytter som ønsker at se, hvor dygtige de islandske heste er? Så er denne eventyrlige tur lige noget for dig!

Vikingeturen indledes med en kort introduktion og prøveridning (Lavatur) om morgenen. Fra stalden rider vi på perfekte stier og kommer undervejs til Kaldá floden, som vi må krydse. Derefter udforsker vi Heiðmörk Naturreservat eller Helgafell. Efter en velfortjent pause og frokost i ridecenteret fortsætter vi ud, for at afprøve den islandske hests forskellige gangarter. Vær beredt på at ride trav‚ tølt eller kort galop på en tur, hvor vi virkelig mærker den islandske hests alsidighed.

Varighed: 7 timer (ca. 4,5 time på hesteryg)

Sæson: Hele året / dagligt

Sværhedsgrad: Mere øvede ryttere. Du føler dig tryg ved forskellige hastigheder, sidder trygt i sadlen og kan ride i op til fem timer på en dag.

Inkluderet: Hjelm, gummistøvler, tøj efter vejrforhold, varm drikke

Ikke inkluderet: Transfer til/fra hotel, mad

Anbefaling: Komfortabelt tøj og sko efter forholdene

Aldersgrænse: 12 år

Turen er på engelsk. Guiden kan for det meste også tale skandinavisk

Denne tur gennemføres af: Ishestar

Loading...

Denne tur bliver ofte købt sammen med:

Island ProTravel - Harpa koncerthus

HVALSAFARI

Se disse enorme skabninger i deres naturlige omgivelser og lad dig fascinere! Der er på denne tur store chancer for at spotte bl.a. spækhuggere, delfiner, våge- og pukkelhvaler.

3 TimerHele året