Alle produkter

Sortér efter Ingen
Loading...
Strokkur - Island ProTravel Danmark

Den Gyldne Cirkel

Denne populære tur tager dig med på en rejse til de vigtigste og mest kendte attraktioner i Island. Bl.a. det imponerende vandfald Gullfoss og de varme, boblende kilder ved Geysir.

8 timer09:00 - Hele året

Fra kr. 610,- 610 Pr. voksen

Detaljer
Island ProTravel - Reykjavik

Reykjavik Sightseeing

Byrundturen i Reykjavik er den bedste introduktion du kan få til Islands hovedstad. Oplev byens spændende historie, kulturelle baggrund og nutidens modernisme.

3 timer13:00 - Hele året

Fra kr. 380,- 380 Pr. voksen

Detaljer
Island ProTravel - Seljalandsfoss

Sydkysten

En heldagstur som giver dig et rigtig godt indblik i den unikke islandske natur. På sydkysten kommer du bl.a. til at opleve gletsjere, fantastiske vandfald, sorte lava strande og et rigt fugleliv.

11 timer09:00 - Hele året

Fra kr. 800,- 800 Pr. voksen

Detaljer
Island ProTravel - Den Blå Lagune

Den Blå Lagune

Nyd livet i det mineralrige, lyseblå vand. Det er en stor oplevelse at svømme rundt i den blå lagune, uanset vejret.

VariabelHele året

Fra kr. 420,- 420 Pr. person

Detaljer
Nordlys - Island ProTravel Danmark

Nordlys på havet

For at kunne opleve nordlyset på bedst mulige måde, må du være et sted, hvor der ikke findes lysforurening. Derfor tager denne bådtur dig med ud til en øde fjord, hvor du kan se nordlyset fra sin stærkeste side.

2-3 timer21:00/22:00 - September-April

Fra kr. 770,- 770 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Grottevandring

Grottevandring

Oplev indersiden af Island - tag med på vandring i en lava grotte. Først går du gennem en smal indgang, derefter åbner der sig store rum med smukke lava formationer og farvespektre. Turen er noget krævende.

3 timerHele året

Fra kr. 580,- 580 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Vulkan

Indersiden af en vulkan

Hvad siger du til, at opleve indersiden af et stort vulkansk krater? Tag med på opdagelse i dette unikke islandske naturfænomen. Det store vulkankrater er åbent for publikum med guide, og du kan forvente en eksplosion af farver og en helt enestående oplevelse.

5-6 timerHele året

Fra kr. 2490,- 2490 Pr. person

Detaljer
River Jet - Island ProTravel

River Jet

Er du klar til et adrenalinkick - med fuld fart i Jetbåd? Forbered dig på maksimal spænding i et spektakulært landskab.

3- 4 timerHele året

Fra kr. 2130,- 2130 Pr. person

Detaljer
Jumping Whale - Island ProTravel Danmark

Hvalsafari

Se disse enorme skabninger i deres naturlige omgivelser og lad dig fascinere! Der er på denne tur store chancer for at spotte bl.a. spækhuggere, delfiner, våge- og pukkelhvaler.

3 timerHele året

Fra kr. 650,- 650 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel

Glymur vandretur

Den bedste måde rigtig at mærke naturen og landskabet, er ved at gå en god tur. På denne tur går vi til Glymur vandfaldet fra Hvalfjörður. En billedskøn gåtur til Islands højeste vandfald.

Ca. 6 timer15. Maj - 30. September

Fra kr. 770,- 770 Pr. voksen

Detaljer
Island ProTravel - SuperJeep og Nordlys

Nordlysjagt med Super Jeep

En fantastisk måde at opleve Island og nordlyset på, er med de store Super-Jeeps. De kører som en leg gennem kuperet terræn og is og gør turen rigtig spændende og sjov.

4 timer1. September - 15. April

Fra kr. 1180,- 1180 Pr. voksen

Detaljer
Island ProTravel - SuperJeep

Eyjafjallajökull med Super-Jeep

Med en Super-Jeep kan du komme helt tæt på og se resultatet af et vulkanudbrud på nært hold. Denne tur tager dig med gennem det smukke og spændende landskab, for at se Islands skjulte naturperler.

9 timerHele året

Fra kr. 2720,- 2720 Pr. voksen

Detaljer
ATV - Island ProTravel Danmark

ATV eventyr i Island

Denne spændende offroad tur med ATV over størknet lava, er noget af det mest actionfyldte du kan gøre i Island. En tur som giver dig fart, spænding og en oplevelse ud over det sædvanlige.

3- 3,5 timerHele året

Fra kr. 850,- 850 Pr. voksen

Detaljer
Island ProTravel Danmark

Gourmetoplevelse i Reykjavik

Island har en lang tradition med god, sund og yderst velsmagende mad. På denne tur rundt i Reykjavik, følges du med en guide ind på en række restauranter og smager på forskellige varianter af traditionel islandsk mad.

4 timerHele året

Fra kr. 820,- 820 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Helikoptertur

Helikoptertur - Reykjavik fra luften

Der findes næsten ingen bedre måde, at opleve et land på end med helikopter. Det sætter et helt andet præg på turen og du har virkelig noget at skrive hjem om. Gør dig klar til en uforglemmelig tur med fantastisk udsigt over Reykjavik og øerne omkring.

35-40 minutterHele året

Fra kr. 1600,- 1600 Pr. voksen

Detaljer
Island ProTravel - Helikoptertur

Helikoptertur - Reykjavik med landing

Denne tur tager dig med op over Reykjavik for en kort rundflyvning og lander derefter på en nærliggende bjergtop, hvorfra du kan nyde udsigten, naturen og stilheden, inden helikopteren flyver dig ned til byen igen. Med sikkerhed en oplevelse du vil huske længe.

30-40 minutterHele året

Fra kr. 1900,- 1900 Pr. voksen

Detaljer
Island ProTravel - Helikoptertur

Helikoptertur - Geotermisk område

På denne helikoptertur flyver du til det geotermiske område Hengill. Et særdeles aktivt vulkansk område med kogende vand og meget aktivitet. Det er et utroligt syn set fra luften og det er vanskeligt, at komme dertil uden helikopter.

50-60 minutterHele året

Fra kr. 2790,- 2790 Pr. voksen

Detaljer
Island ProTravel - Helikoptertur

Helikoptertur - Den ultimative!

Denne tur har tre højdepunkter; Det smukke Glymur vandfald, Þingvellir Nationalpark og det geo- termiske område Hengill. Ved Hengill lander helikopteren så du kan gå ud, og se lidt nærmere på det unikke landskab. Denne tur er den mest omfattende og indholdsrige og kan varmt anbefales!

70-90 minutterHele året

Fra kr. 7420,- 7420 Pr. voksen

Detaljer
Island ProTravel - Islandske heste

Ridetur - Lavatur

Det er helt specielt at ride på islandske heste. Det er sjovt, spændende, lærerigt, udfordrende og en fantastisk måde at opleve Island på. Har du aldrig siddet på en hest før, så bør du virkelig benytte dig af chancen!

4 timer (ca. 1½ time på hesteryg). Hele året

Fra kr. 770,- 770 Pr. voksen

Detaljer
Island ProTravel - Ridetur i Island

Ridetur - Vikingtur

Denne tur er for mere erfarne ryttere. Man finder næppe en mere mindeværdig måde at opleve Island på, end ved at ride på den legendariske islandske hest. Vær beredt på at ride tölt, trav og kort galop på en tur, hvor du virkelig mærker den islandske hests alsidighed.

7 timer (ca. 4½ time på hesteryg)Hele året

Fra kr. 1280,- 1280 Pr. voksen

Detaljer
Island ProTravel - Islandsk hest

Hesteeventyr for hele familien

Den perfekte oplevelse for hele familien! Deltag i denne tur med specielt udvalgte islandske heste der egner sig til både børn og voksne. Turen er med guide som sikrer, at hestene opfører sig venligt og roligt hele tiden.

3 timerHele året (ca. ½ time på hesteryg)

Fra kr. 480,- 480 Pr. voksen

Detaljer
Island ProTravel - Nordlys

Oplev nordlyset

Tag med på denne betagende udflugt og se nordlyset på den mørke polarhimmel udenfor byen. Det er her du kan opleve det magiske lys danse let over nattehimlen.

3 timerSeptember - April

Fra kr. 350,- 350 Pr. person

Detaljer
Harpa - Island ProTravel

Ølsmagning

Vi tager rundt på de bedste barer i Reykjavik og deltagerne smager sig gennem Islands øl-historie samtidig med, at guiden fortæller om alt relateret til Island og øl. Alle er velkommen på denne tur (min. 20 år).

4 timerHele året

Fra kr. 1030,- 1030 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Fisketur i Island

Havfiskeri

Fisken bider på krogen og lykkerusen breder sig efter du har vundet kampen og fået bæstet i båden. Glæden er overvældende, det er umuligt ikke at smile og følelsen af at mestre er uforglemmelig. Tag med på denne eventyrlige udflugt og oplev havets kræfter og skjulte goder.

3½ timeMaj - September

Fra kr. 760,- 760 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Vestfjordene

Snæfellsnes

På billedskønne Snæfellsnes kan du opleve alt hvad Island har at byde på. Lavaformationer, vulkaner, sorte strande, gletsjere, fjorde og dale, varme kilder og meget mere. Et perfekt, roligt sted at nyde den storslåede unikke natur.

13 timerHele året

Fra kr. 1060,- 1060 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Thingvellir

Game Of Thrones

På denne udflugt kommer du til at gå i fodsporene af dine favorit skuespillere fra Game of Thrones og udforske TV-seriens filmlokationer og gribende natur! Du oplever dele af Island som er ikoniske og ser landet fra sin bedste side.

8 timerHele året

Fra kr. 880,- 880 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Silfra i Thingvellir

Ishavsdykning

Svøm fra Amerika til Europa i verdens måske klareste ishav. Her svømmer du mellem de to kontinentalplader du kender som Amerika og Europa. Dette er på enhver dykkers bucket liste.

6 - 8 timerHele året

Fra kr. 2370,- 2370 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Silfra i Thingvellir

Snorkletur mellem kontinenterne

At snorkle mellem kontinentalpladerne du kender som Amerika og Europa, er en helt enestående oplevelse du aldrig vil glemme. Her svømmer du fra Amerika til Europa i verdens måske klareste ishav. Silfra, hedder dette helt unikke sted, som ligger i den smukke Thingvellir Nationalpark.

5 timerHele året

Fra kr. 1000,- 1000 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - MTB i Island

Cykling - The Edge

At cykle i Island er både udfordrende og virkelig sjovt. The Edge tager dig med til Islands vulkaner, hvor vi skal cykle ned fra 390moh til 70moh langs foden af vulkanen. Denne tur er en favorit blandt de lokale MTB'ere!

4-5 timerHele året

Fra kr. 2070,- 2070 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - MTB i Island

Cykling - Helibiking

For at komme til de allerbedste steder for MTB i Island, må man fragtes med helikopter. Tag med på dette rå eventyr hvor vi cykler på gletsjere, vulkaner, lavasten og sne - en fantastisk oplevelse du aldrig vil glemme!

4 timerHele året

Fra kr 4690,- Fra kr 4690 Pr. person

Detaljer
Island ProTravel - Geysir

Den gyldne cirkel og den hemmelige lagune

Rundturen tager dig med til flere af Islands mest fantastiske attraktioner. Bl.a. det imponerende vandfald Gullfoss, de varme, boblende kilder ved Geysir, det historiske Thingvellir, samt til en hemmelig lagune og Faxifoss.

VariabelHele året

Fra kr. 710,- 710 Pr. person

Detaljer